Snabblänkar

Google Maps (öppnar ny sida)
Malmö Game
Malmö Play
Malmhattan
Nyhamnen
Nyhamnen Arena
► Nyhamnen Live

Malmö Play på Google Maps

Malmhattan – Framtidens Malmö  (ca. 1.300.000 visningar)

Bädda in karta
Du kan bädda in kartan på din egen webbplats genom att kopiera följande HTML och klistra in den i källkoden för din sida:
<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1Q4Afo8l9D-r3tEgeBU-WeTkQi58″ width=”640″ height=”480″></iframe>

Nyhamnen (ca. 500.000 visningar)

Bädda in karta
Du kan bädda in kartan på din egen webbplats genom att kopiera följande HTML och klistra in den i källkoden för din sida:
<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1oZsYYSSkB_-yaQ61I6OVL_d2i5AOFmYt” width=”640″ height=”480″></iframe>

Vill du finnas med på kartan?
Vi jobbar hårt för att Malmhattan ska bli den officiella kartan för framtida Malmö. Du har möjlighet att lägga till ditt företag, organisation eller förening på kartan. Maila oss (max) 5st bilder och en YouTube länk till den video som du vill ska representera er, så adderar vi det på kartan. 

Dela kartan!
Hjälp gärna till att dela kartan. Bädda in en karta på din egen webbplats genom att kopiera HTML koden (koden finns under respektive karta) och klistra in källkoden på din sida. 

Tillsammans sätter vi Malmö på kartan!
Följ med på vår resa där vi sätter Malmö på världskartan. Hjälp gärna till att dela “Malmhattan – Framtidens Malmö” på din egen hemsida. Bädda in en karta på din egen webbplats genom att kopiera HTML koden (koden finns under respektive karta) och klistra in källkoden på din sida.

Lägg till ditt företag, organisation eller förening redan idag. Vår e-post hittar du längst ner på sidan.

Google Maps 

“Vi sätter Malmö på världskartan!”

Se även:

Malmhattan på Google Maps

Nyhamnen på Google Maps

Nyhamnen Arena på Google Maps

Nyhamnen Live på Google Maps

Bli Ambassadör för Malmö!

Vill du vara del i en passionerad gemenskap och dela med dig av dina bästa bilder och videos till dina följare i sociala medier? Då kan du bli Ambassadör för Malmö! Vi letar efter färgstarka och intressanta personer som vill vara en del av vårt ambassadörsnätverk. Vi jobbar tillsammans för att sätta Malmö på kartan. Läs mer ►
http://malmoplay.se/ambassador